Haris Haraba

“Zrinjski je jak, ali mi smo kvalitetniji”

25.02.2016.
u 07:00

Veznjak Haris Harba nada se kako će izboriti mjesto u početnoj postavi Sarajeva. Prema njegovim riječima, na njemu je raditi na treningu kako bi se nametnuo treneru.

Spoj iskustva i mladosti

- Vjerujem u sebe. Konkurencija je jaka. Sarajevo ima veliki broj dobrih igrača koji posjeduju individualnu kvalitetu. Smatram kako je momčad odličan spoj mladosti i iskustva. Svaki igrač koji bude igrao, moći će odgovoriti zahtjevima stručnog stožera, smatra Harba.

Novi igrač bordo sastava rekao je kako “generalka” s Travnikom (2:2) nije prošla očekivano.

- Nećemo se žaliti na teren i neke druge stvari. Utakmica je apsolvirana. Pripreme su završene i siguran sam kako ćemo pokazati pravu snagu kada dođu službene utakmice.

Harba se priključio bordo sastavu pred kraj priprema, ali je naglasio kako je od 4. siječnja u punom trenažnom procesu.

- Osjećam se dobro. Spreman sam i jedva čekam obući dres Sarajeva u službenoj utakmici.

Vjeruju u uspjeh u Mostaru

Naš sugovornik očekuje tešku utakmicu protiv Zrinjskog na početku nastavka sezone.

- Zrinjski ima dobru momčad, ali i mi smo kvalitetni. Mislim kako nema favorita u utakmici u Mostaru. Vjerujem kako će pojedinačne situacije odlučiti pobjednika, a dat ćemo sve od sebe da one budu na našoj strani.

Sarajevo će biti oslabljeno u Mostaru jer Haris Duljević, Džemal Berberović i Ahmad Kalalsi nemaju pravo nastupa zbog suspenzije.

- To su kvalitetni igrači koji bi nam puno značili, ali Sarajevo je klub koji je kvalitetno popunjen na svakoj poziciji s dva ili više igrača. Na nama je ostvariti dobar rezultat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?