Messi:

Znam da je Cristianov sin moj fan, a moj sinčić još ne voli nogomet

Messi
20.01.2016.
u 20:20

Na pitanje što bi napravio kada bi mu sin jednoga dana istetovirao Messija na ruci, Ronaldo je odgovorio: "Ništa. To bi značilo da je inteligentan i da zna prepoznati dobre igra...

Lionel Messi otkrio je da su u Zürichu na dodjeli Zlatne lopte finalisti razgovarali i o svojoj djeci.

" Cristianov sin je moj fan? Da, znam to. Jako je sladak. Djeca su takva kakva su, iskrena, zbog toga su slatki. I jako mi je simpatično da Cristiano to prihvaća bez problema. U Zürichu smo razgovarali o njegovom sinu, o Neymarovom, mom... Cristianov sin generalno voli nogomet i uz mene, voli još neke igrače."

"Moj sin trenutačno nije Cristianov fan , jer ne voli toliko nogomet. Jako je mali i još uvijek ne razumije igru. Vidjet ćemo što će biti kada je počne shvaćati i tko će mu se tada sviđati. Ako to bude Cristiano, u redu, nemam nikakav problem s tim. Moj sin ima pravo diviti se kome želi."

Zanimljivo, nedavno su u jednoj emisiji pitali Cristiana što bi napravio kada bi mu sin jednoga dana istetovirao Messija na ruci. On je odgovorio:

"Ništa ne bih napravio. Kada bi on to učinio, to bi značilo da je inteligentan i da zna prepoznati dobre igrače."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?