INSPIRIRA MNOGE

Zlostavljali su ju zbog debljine, odjeće i kose, a ona je uzvratila na najbolji mogući način

27.04.2020.
u 14:08

Diane Prick otkrila je za news.co.au kako je svakodnevno bila zlostavljanja od strane svojih vršnjaka i školskih kolega jer je imala višak kilograma. Osim toga zadirkivali su ju zbog loše odjeće i kovrčave kose. 

Ova 36-godišnjakinja iz Melbourna odlučila je uzvratiti onima koji su joj priredili pravi pakao u djetinjstvu na najbolji mogući način - promijenila je način života i počela se natjecati u bodybuildingu.  

"Nazivali su me svinjom zbog viška kilograma, izmislili su pjesmu o meni i pjevali ju", požalila se Diane. Osjećala je kao da nije dovoljno dobra da bi nekome bila prijateljica, a sva zadirkivanja ostavila su posljedice. Iako nikada nije bila pretila, Diane kaže da je imala loše prehrambene navike i nije puno vježbala zbog čega se osjećala depresivno

Jedan dan, listajući društvene mreže vidjela je oglas za bikini modele, a to ju je inspiriralo da promijeni svoj način života. Izbacila je brzu hranu i alkohol i počela trenirati. Izgubila je 8 kilograma, 'pala' u nekoliko brojeva odjeće, a masnoću tijela smanjila je s 34,7 posto na 12. Zdravi način života doveo ju je do zavidne figure i samopouzdanja, pa je u listopadu 2019. godine sudjelovala na bodybuilding natjecanju - i pobijedila.

"Nisam mogla vjerovati i bila sam tako ponosna što sam dogurala do toga. Nikada nisam mislila da ću biti ponosna na svoje tijelo. Uvijek bih nosila odjeću koja sve prekriva, sramila sam se i mrzila. Za curu koja je bila zlostavljana ova je promjena i psihička, ne samo fizička, a činjenica da sam stajala na pozornici u bikiniju jer nešto posebno.

Ove godine slavi 37. rođendan, ali kaže da se osjeća bolje nego u dvadesetima. Svoju priču dijeli kako bi podigla svijest o zlostavljanju i kako bi drugima, koji se nalaze u istoj situaciji kao ona nekada, postala inspiracija. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije