USKORO POČINJU PRIPREME

Zlatko Dalić rekao nešto što će oduševiti hrvatske navijače!

Sanjin Strukić/PIXSELL
23.05.2018.
u 11:36

- Messi je najbolji igrač svijeta. Njega je nemoguće zaustaviti, pogotovo ne ako se igra “flastera” na njemu.

Zlatko Dalić prije nekoliko dana objavio je popis od 24 igrača na koje računa na pripremama za Svjetsko prvenstvo. Do 4. lipnja s tog će popisa otpasti još jedan stoper i to će biti sastav koji će prijaviti Fifi. 

Okupljanje reprezentacije je već u subotu 26. svibnja i tada kreće naporan rad i priprema za Rusiju. Koji su Dalićevi ciljevi?

- Naš prvi i osnovni cilj je da odigramo tri dobre utakmice u skupini i plasiramo se na prva dva mjesta te tako ostvarimo plasman u daljnje natjecanje, među 16 reprezentacija, rekao je Dalić u intervjuu za Dnevni Avaz pa dodao:

- Za sada su svi igrači zdravi i nadam se da će tako ostati do početka priprema. Imamo sitnih problema, ali to je normalno i očekujem da će svi pozvani doći zdravi na okupljanje.

Pričao je i o Lionelu Messiju te odgovorio na pitanje kako ga zaustaviti.

- Messi je najbolji igrač svijeta. Njega je nemoguće zaustaviti, pogotovo ne ako se igra “flastera” na njemu. On će uvijek napraviti svoje i najbolji način za igru protiv njega jest zgusnuta, kompaktna obrana. Najbolje bi bilo na taj način zaustaviti dotok lopte do njega.

Dalić vjeruje da će Hrvatska proći skupinu, a na pitanje tko će biti svjetski prvak odgovorio je:

-  Sigurno je da su najveći kandidati Brazil, Njemačka, Argentina i Španjolska, rekao je Dalić, a onda rekao nešto što će oduševiti sve hrvatske navijače:

- Bit će vrlo zanimljivo i neizvjesno, ali zašto ne bi Hrvatska mogla biti svjetski prvak?, zaključio je izbornik vatrenih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?