'NEKI IGRAČI POTROŠILI KREDITE'

Zlatko Dalić odgovorio na pitanje ostaje li izbornik, evo što je rekao

Zlatko Dalić
Goran Stanzl/Pixsell
29.06.2021.
u 21:51

- Sjest ću s Lukom Modrićem i razmisliti što ćemo dalje, ostati ili otići. On mora biti primjer svima. Bio je tužan i razočaran, ali osjetio je tu pogrešku i to ga vuče dalje. Prvi moj razgovor je s Lukom.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić još se jednom osvrnuo na jučerašnji poraz od Španjolske (5:3) i ispadanje s Eura.

- Tužan sam bio i jako ponosan u isto vrijeme. Tužan jer su igrači dali sve od sebe i tužan zbog navijača koji su došli i potrošili novac za reprezentaciju. Ponosan sam na reprezentaciju jer je ostavila srce na terenu - rekao je Dalić za NovuTV.

Hoće li ostati izbornik?

- Ja prvo moram napraviti analizu. Moram sam sa sobom riješiti neke stvari i promijeniti ih. Ako nastavim dalje moram sigurno mijenjati stvari, pogriješio sam. Moram shvatiti da sam napravio pogreške i ispraviti ih. Ovo nam je dobra škola i mislim da su neki igrači potrošili kredite na ovom Euru. Sjest ću s Lukom Modrićem i razmisliti što ćemo dalje, ostati ili otići. On mora biti primjer svima. Bio je tužan i razočaran, ali osjetio je tu pogrešku i to ga vuče dalje. Prvi moj razgovor je s Lukom.

Kako se može dogoditi da primamo golove dok jedan igrač mijenja kopačke ili drugi pije vodu?

- Dvije bizarne greške, ne mogu to objasniti. Čudno je da se to tako odvilo. Nekad igrači mijenjaju kopačke, ali tad ne padne gol.

Osvrnuo se na Antu Rebića koji nije briljirao.

- Rebić je naš igrač koji je imao dobru sezonu u Milanu i dao je 12 golova. Svi smo razmišljali tko će zamijeniti Perišića, tu je reprezentacija najbolje pokrivena. Moja odluka je bila za Rebića. Mislio sam da će eksplodirati tu utakmicu, to mu je najdraža pozicija… Pogreška nije bila, mi smo napravili zamjenu, ušao je Oršić i donio energiju i snagu. Nismo napravili pogrešku po tom pitanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?