ZADOVOLJAN ŽDRIJEBOM

Zlatko Dalić: Bit ćemo skromni kao uvijek, cilj je proći skupinu

dalić
Igor Kralj/Pixsell
01.04.2022.
u 20:24

Spremni smo, znamo što nam je cilj. Želimo proći skupinu i to nam je jako važno - rekao je Dalić

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je ždrijeb Svjetskog prvenstva koji im je u skupini donio Belgiju, Maroko i Kanadu. 

- Uglavnom jesam, ne može se očekivati lagana skupina. Belgija je bila prva na Fifinoj ljestvici. Kanada je bila jako dobra u kvalifikacijama i oni napreduju i neće biti lagano. Maroko vodi Halilhodžić, znamo koliko je to veliki trener. No, spremni smo, znamo što nam je cilj. Želimo proći skupinu i to nam je jako važno - rekao je Dalić i dodao: 

- Igramo s Marokom prvu utakmicu pa Kanadom i zadnju s Belgijom. Ne smijemo nikoga podcijeniti. Vjerujem u našu reprezentaciju, uvijek sam optimist. Spremni smo za ono što nas čeka.

Dalić je s vatrenima bio na pripremnoj turneji u Dohi. 

- Proveli smo lijepih sedam, osam dana s reprezentacijom. Cilj je bio da se upoznamo s uvjetima. Napravili smo jako dobre stvari i sada se spremamo za Ligu nacija, a onda za Svjetsko prvenstvo. Probao je formaciju 3-5-2. 

- Probali smo da vidimo kako će to izgledati. Još ćemo to probati u Ligi nacija. Meni je najvažnije da igrači budu spremni za Svjetsko prvenstvo. 

Kakva su očekivanja od SP-a? 

- Bit ćemo kao uvijek skromni. Idemo korak po korak. Najvažnije je proći skupinu. 

Koga je želio izbjeći u ždrijebu? 

- Htio sam izbjeći Francusku, s njima smo odigrali puno utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije