LUDNICA NA ULICAMA ZAGREBA

Zlatka Dalića oduševili prizori navijača, objavio je video iz autobusa Vatrenih: 'Hvala Hrvatska'

Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
18.12.2022.
u 18:53

Duž cijele rute u Zagrebu okupili su se brojni navijači, baklje i vatromet kako bi podržali brončane Vatrene, a pravo ludilo nastalo je kada se autobus približio Dugavama. Ovaj prizor posebno je dirnuo izbornika Zlatka Dalića koji je podijelio snimku iz autobusa.

Hrvatski nogometaši sletjeli su u Zagreb oko 17.26 sati, a nakon što su pozdravili okupljene na aerodromu, autobusom su se zaputili prema Trgu bana Jelačića. U Zračnoj luci "Franjo Tuđman" Vatrene su dočekali ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, novinari i fotoreporteri.

Duž cijele rute u Zagrebu okupili su se brojni navijači, baklje i vatromet kako bi podržali brončane Vatrene, a pravo ludilo nastalo je kada se autobus približio Dugavama. Ovaj prizor posebno je dirnuo izbornika Zlatka Dalića koji je podijelio snimku iz autobusa uz koju je napisao: ''Hvala Hrvatska''.

Dejan Lovren također je na svom Instagram profilu objavivši prvu snimku iz autobusa i pokazao kako sve izgleda iz perspektive naših reprezentativaca dok uz pratnji policije idu prema centru Zagreba. Na snimci se može vidjeti kako naši nogometaši uživaju u spektaklu koji su im pripremili navijači, a ovaj povijesni trenutak mnogi su odlučili ovjekovječiti i svojim mobitelima. Lovren je uz video dodao i stihove pjesme ''Lijepa li si'' Marka Perkovića Thompsona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?