MILAN

Zlatan Ibrahimović pomaže Anti Rebiću i ostalima

26.01.2020.
u 08:15

Rebić na najbolji način iskorištava pozitivni zamah. U odličnom je fizičkom i psihičkom stanju – rekao je trener Pioli

Ante Rebić nakon nešto manje od pola godine napokon je proradio u Milanu. Nakon što se u prvih devet nastupa nijednom nije ubilježio u strijelce te dobivao minutažu na kapaljku, hrvatski reprezentativac se u protekla dva kola prometnuo u glavnog junaka posrnulog talijanskog giganta.

Kao i protiv Udinesea kada je zabio dva ključna pogotka, Rebić je protiv Brescie ponovno bio džoker s klupe Stefana Piolija zabivši jedini gol na utakmici.

– Rebić na najbolji način iskorištava pozitivni zamah. U odličnom je fizičkom i psihičkom stanju. Baš je u odličnoj formi i daje velik doprinos momčadi. Treba nastaviti ovako, kao i svi ostali u momčadi jer možemo i moramo igrati čak i bolje nego u posljednjih nekoliko utakmica – rekao je trener Pioli.

Dolazak Ibre očito je pozitivno utjecao na Antu. I sam Pioli, koji je rekao da je Ibra “dar s neba”, istaknuo je da Šveđanin puno pomaže napadačima i na terenu i izvan njega.

Nije ovaj pozitivni efekt ni iznenađenje jer, kad god je Rebić bio okružen ljudima s pobjedničkim mentalitetom, njegove igre nisu razočarale. Dva robusna ‘balkanca’ u crveno-crnom će, čini se, biti glavni aduti u borbi za plasman u Europu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije