ARGENTINSKA LEGENDA

Životna drama: Zabijao je pogotke, a danas gotovo da ne može hodati

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
11.07.2017.
u 11:45

Teško hodam, za nogomet sam dao više nego što sam trebao dati. Dao sam više nego li je moje tijelo moglo podnijeti i sada plaćam cijenu. Ne mogu hodati - izjavio je Batistuta

Gabriel Batistuta ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Nekada sjajni Fiorentinin napadač i argentinske nogometne reprezentacije 48-godišnji Gabriel otkrio je za službenu Fifinu stranicu kako jedva hoda, a kao glavni razlog za to je naveo svoju nogometnu karijeru.

- Teško hodam, za nogomet sam dao više nego što sam trebao dati. Dao sam više nego li je moje tijelo moglo podnijeti i sada plaćam cijenu. Ne mogu hodati - izjavio je Batistuta, najbolji strijelac Italije, dvaput Copa Americe, a postao je i rekorder u katarskoj ligi.

Gabriel Batistuta je 2014. otkrio kako je tražio liječnike da mu amputiraju noge, jer je trpio jake bolove. Argentinac je operiran, a stanje mu se popravilo. No sve je kratko trajalo.

- Volim nogomet i sve što prati tu lijepu igru. U mlađim danima nisam bio takav, ali nogomet je postao moja strast, moj život. Na žalost, to je ostavilo traga na mom zdravlju - istaknula je argentinska legenda.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?