TRENER REALA

Zidanea kritiziraju, a on poručuje: Hvala Luki Modriću!

06.02.2018.
u 13:45

- Tako je to u Madridu, posao trenera se svakodnevno ocjenjuje. I krenu svakakve priče kad stvari ne idu po planu. No, nastavit ću raditi svoj posao i svaki dan se boriti.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane proživljava teške trenutke. Kraljevski je klub praktički predao naslov jer mu Barcelona bježi ogromnih 19 bodova prednosti zbog čega je Francuz na udaru kritika.

U Zidaneovu obranu stao je Luka Modrić koji je rekao da je "ludost preispitivati trenera nakon svega što je postigao", a sada mu je Zidane uzvratio.

- Hvala Luki Modriću na njegovim riječima. U momčadi vlada jedinstvo, a osjećam da me igrači štite - rekao je Zidane i dodao:

- Tako je to u Madridu, posao trenera svakodnevno se ocjenjuje. I krenu svakakve priče kad stvari ne idu po planu. No, nastavit ću raditi svoj posao i svaki dan se boriti.

- Svi misle da razmišljamo samo o Ligi prvaka i PSG-u, ali prvenstvo nije odlučeno. Nastavit ćemo se boriti za što bolju poziciju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije