INTERVJU: Predsjednik Lige Hercegovine

Zeljko: Lige mjesnih zajednica veliki su projekt koji će rasti

27.08.2017.
u 07:00

Ivan Zeljko je predsjednik Sportske udruge Liga Hercegovine, udruge koja se bavi organizacijom završnog turnira popularnih liga mjesnih zajednica. Zeljko je asistent na Studiju fizičke kulture na Sveučilištu u Mostaru, na predmetu nogomet i futsal, i sam je bivši nogometaš te predsjednik Sportskog saveza Širokog Brijega. U kratkom razgovoru za Večernji list je govorio o glavnoj hercegovačkoj ljetnoj zanimaciji.

Spuštena je zavjesa na još jednu sezonu Lige Hercegovine. Završni turnir u Klancu donio je odličan mali nogomet. Koliko ste vi, kao organizatori, zadovoljni ovogodišnjom sezonom?

- Cijela sezona Malonogometne lige mjesnih zajednica bila je uistinu odlična, uzbudljiva i na visokoj razini u svim gradovima i općinama u kojima se igrala diljem Hercegovine. Svi mi iz organizacije završnog turnira više smo nego zadovoljni cijelom sezonom. Smatramo kako je i ova sezona bila korak naprijed u svim gradovima i općinama. To je taj odjek koji imamo iz 10 mjesta u kojima su se ova natjecanja provodila.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije