Osim:

Željezničar i Sarajevo su razočarenja sezone

Osim
23.04.2016.
u 12:00

Liga šampiona?Mogu reći da me je prijatno iznenadio Manchester City sa ozbiljnom i odgovornom igrom. Za Atletico već znamo da može sviju namučiti i navijam za ekipu iz Madrida

"Zrinjski ima najbolje izglede za osvajanje titule i najvjerovatnije će prvi proći kroz cilj, aliSloboda mi najbolje djeluje. Najveća razočaranja u sezoni rezultatski gledano su Željezničar iSarajevo. Obje ekipe će 98% ostati bez pehara, a u derbiju uvijek prednost dajem Željezničaru", rekao je Amar Osim, Brko s Grbavice kako ga zovu navijači Željezničara, ali i najtrofejniji bh. stručnjak u razgovoru za SportSport.ba, a potom se osvrnuo na Ligu šampiona.

"Mogu reći da me je prijatno iznenadio Manchester City sa ozbiljnom i odgovornom igrom. ZaAtletico već znamo da može sviju namučiti i navijam za ekipu iz Madrida. Dva puta su bili na pragu osvajanja titule i dva puta su primili gol u zadnjoj minuti igre, te su poslije izgubili. Jednom od Bayerna, a jednom od Reala", govori Osim.

Ovoga ljeta nas čeka Europsko prvenstvo.

"Mnogo je 24 ekipe na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta. Ne tako davno na završnici su igrale četiri ekipe, pa onda osam do 1996. godine, a sada imamo 24. Ovo je komercijala", zaključio je Osim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije