Prozivka 8. siječnja

Željezničar dogovorio tri pripremne utakmice u Antaliji

23.12.2017.
u 14:47

Nogometaši Željezničara će s pripremama za narednu polusezonu krenuti 8. siječnja, a glavni dio priprema će odraditi u turskoj Antaliji.

Prozivka igrača je zakazana za 8. siječnja na Grbavici. Liječnički pregledi će se obaviti 10. i 11. siječnja, a potom će Plavi trenirati u Sarajevu. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika ekipa će otputovati u Međugorje. Na glavni dio priprema Željo putuje 24. siječnja u Antaliju, a povratak je zakazan za 6. veljače.

U Turskoj će "Plavi" odigrati tri utakmice. Prvu provjeru će imati 27. siječnja protiv bugarskog Etara iz Velikog Tarnova. Druga utakmice se igra 31. siječnja sa slovačkom Dunajskom Stredom, a posljednja provjera u Turskoj je planirana 4. veljače protiv ukrajinske Zorye.

Etar Veliko Tarnovo se natječe u Prvoj ligi Bugarske, a trenutno je 12. na ljestvici. Dunajska Streda, protivnik protiv kojeg su "Plavi" igrali prije dvije godine, je na četvrtom mjestu slovačke prve lige. Zorya je ukrajinski premijerligaš, a ove sezone su na jako dobrom četvrtom mjestu.

Prva utakmica proljetnog dijela prvenstva na rasporedu je 17. veljače, a Željezničar će drugio dio sezone otvoriti gostovanjem kod Krupe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije