Premijer liga

Zbog pogrešaka preskakao kola, sada sudi derbi

02.10.2015.
u 06:15

Na sarajevskom gradskom derbiju između Željezničara i Sarajeva, koji će se odigrati u nedjelju na Grbavici s početkom u 15.30 sati, sudit će glavni sudac Ognjen Valjić iz Banje Luke, dok će njegovi pomoćnici biti Goran Dujak iz Odžaka, te Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva. Četvrti sudac je Enes Đozić, a peti i šesti Vladimir Bjelica odnosno Admir Šehović.

Podsjetimo, Ognjen Valjić je sudio i prošlogodišnji gradski derbi spomenuta dva rivala, koji je tada odigran na stadionu "Asim Ferhatović Hase", a koji je završen bez pogodaka, a sinoć je sudio i u Europskoj ligi na susretu Basel - Lech.

Dodajmo i to kako je prošle sezone u dva navrata suspendiran zbog loše donesenih odluka na utakmicama Premijer lige BiH, a i ove sezone je morao preskakati neke utakmice iz istog razloga, javlja portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba. Unatoč pogreškama, Valjić slovi za jednog od najbolji sudaca Premijer lige BiH. Ostaje za vidjeti kako će on ovoga puta odgovoriti zadatku. (rz)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije