Liga MZ Mostar

Zbog dolaska sve brojnije publike na ligu organizatori proširili montažne tribine

27.07.2016.
u 09:00

Početak tjedna je na Ligi mjesnih zajednica grada Mostara donio vrlo dobar mali nogomet. Znalo je to cijeniti i više od 500 gledatelja koji su iza 10. osnovne škole u ponedjeljak pratili tri jako dobre utakmice.

Radovi nakon turnira

Ako natjecanje zadrži približnu kvalitetu onome što je viđeno u ponedjeljak, tada će publike sigurno biti još i više kako liga bude odmicala. Inače, tijekom jučerašnjeg dana tribine za gledatelje su se proširivale. Jasno je bilo kako će postojeće montažne tribine biti premale za sve zainteresirane. Već sinoć su gledatelji natjecanja u Mostaru mogli imati nešto veći komfor uz teren. Plan je inače neposredno nakon natjecanja izgradnja čvrste tribine. Ona bi imala oko 1000 sjedećih mjesta, a u nju bi bile ugrađene i svlačionice za igrače. Bilo kako bilo, za ovu sezonu je veliki pomak i to što je Liga mjesnih zajednica grada Mostara dovedena u središte grada, a uz igralište iza 10. osnovne škole, koje je obnovljeno, obnovljeno je i susjedno košarkaško igralište te postavljena je nova rasvjeta. Brojni mladi već su ove terene prihvatili kao omiljeno okupljalište.

Na turniru juniora Ilići su s 4:1 bili bolji od Raštana. Momčad Pologa bez borbe je pobijedila Cim službenim rezultatom 5:0.

Nekorektno

Nije bilo korektno od Cimljana prema njihovim protivnicima i publici što za ovu utakmicu uopće nisu na teren izišli s nekom momčadi. Liga se godinama igrala u njihovoj mjesnoj zajednici, upravo se u Cimu izgradila u prepoznatljivo natjecanje kakvo je sada, stoga bi korektno bilo da barem i simbolično momčad Cima sudjeluje na ovogodišnjem natjecanju. Momčad Rudnika u zanimljivoj je utakmici s 5:2 bila bolja od Balinovca. Rodoč 1 je s nešto manje problema nego se to možda očekivalo pobijedio Orlac s 4:1. Danas su na rasporedu nove četiri zanimljive utakmice iza 10. osnovne, a nastupaju: 19:45 Miljkovići - Bijeli Brijeg (U-18), 20:30 Goranci - Bijeli Brijeg,  21:30 Rudnik - Ortiješ

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?