Europsko prvenstvo

Za polufinale juniori BiH večeras igraju protiv Francuza

20.12.2016.
u 09:00

Mlada U-18 košarkaška reprezentacija Hrvatske, unatoč porazu 74:65 u posljednjem susretu skupne faze od Letonije, plasirala se kao drugoplasirana skupine C u četvrtfinale Europskog U-18 prvenstva koje se igra u turskom gradu Samsunu.

Dvije pobjede i poraz

Dvjema pobjedama i porazom u posljednjem susretu izabranici Josipa Pandže osvojili su drugo mjesto u skupini C. Prvo mjesto osvojila je izabrana vrsta Litve. Nakon dvije pobjede ostvarene protiv Izraela i Litve, stigao je poraz od Letonije. Za prolaz u četvrtfinale mladi košarkaši Bosne i Hercegovine nisu smjeli izgubiti s jedanaest i više poena razlike. U jednom trenutku bili su u krizi, imali minus i od dvadeset i jednog poena, ali su skupili snage i poraz pretvorili u pristojnu mjeru.

Dobar učinak Muse

U redovima BiH ponajbolji bili su Musa s 20 ubačenih poena, Čampara je dodao 15, Gegić 14. Protivnik Bosne i Hercegovine u četvrtzavršnici koja se igra večeras s početkom u 18.45 sati bit će izabrana vrsta Francuske. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije