'OVO JE TVOJA SUDBINA'

Za naježiti se! Spektakularnim videom predstavili vatrenog

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
03.08.2018.
u 11:16

A posebnu pažnju privukao je video dobrodošlice u kojem su mu poručili: 'Ovo je tvoja sudbina.'

Šime Vrsaljko je od srijede i službeno igrač Intera. Hrvatski je desni bek stigao na jednogodišnju posudbu iz Atletico Madrida, a njegov povratak u Serie A je oduševio mnoge navijače, piše Goal. 

Najprije navijače Intera koji su ga dočekali i po slijetanju u zračnu luku u utorak, a da je Šimu u Milanu dočekala topla atmosfera i puno ljubavi svjedoče i objave njegovog novog kluba na društvenim mrežama. A posebnu pažnju privukao je video dobrodošlice u kojem je Inter poručio Vrsaljku: 'Ovo je tvoja sudbina.'

Sjajan video je zapravo priča o Vrsaljku kroz njegove brojne tetovaže, sa snažnim porukama, a na kraju se otkriva i posebna Šimina veza s Milanom. Jedna od njegovih brojnih tetovaža prikazuje i Posljednju večeru Leonarda da Vincija koja je naslikana u jednoj od Milanskih crkvi, crkvi Svete Marije Milostive. 

- Neke stvari radiš jer su ti izazov. Neke samo da se igraš, a druge iz ljubavi. Radiš ih da ne zaboraviš, da se podsjetiš, radiš ih zbog sebe, ali i zbog drugih. Neke stvari radiš jer vjeruješ u njih, neke jer ti daju nadu. Radiš ih... jer to želiš. Neke stvari radiš jednostavno jer je to sudbina. Naš grad. Tvoja sudbina. I uistinu, kao da je Inter i bio njegova sudbina jer kako piše Inter u opisu videa: 'Naš grad je već Šimina druga koža...'

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije