ČELNIK UFC-A

White potvrdio: Overeem nije bio dovoljno uvjerljiv da izazove Miočića!

Reuters/Pixsell
10.07.2017.
u 14:45

S obzirom na nadolazeći dvoboj Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua, situacija na vrhu teške kategorije će se moći bolje znati tek nakon tog meča.

Iako je slavio protiv Fabricija Werduma na UFC-u 213 proteklog vikenda, Alistair Overeem neće biti sljedeći izazivač Stipe Miočića. Naime, prema procjeni Dane Whitea pobjeda Nizozemca nije bila dovoljno uvjerljiva da bi mu ponovno osigurao laskavi izazivački status. Iako se slaže s ishodom dvoboja i vjeruje da su suci dobro prosudili, White nije siguran što će se sljedeće dogoditi na vrhu teške kategorije, piše Fight Site.

“Ne znam kako možete 10:8 bodovati u toj borbi neku rundu? Ne znam, teško. Najbliže je bio u trećoj rundi. Uzdrmao ga je i umjesto da ga dovrši, srušio ga je i ležao do kraja meča na njemu. Werdum se nema što žaliti. Prilika je bila tamo, ali je on nije iskoristio. Ne razumijem zašto on protestira?”, upitao se vidno nervozni predsjednik UFC-a koji nije zadovoljan kvalitetom “co-main” eventa UFC-a 213 te je borbu navaoa – “čudnom”.

S obzirom na nadolazeći dvoboj Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua, situacija na vrhu teške kategorije će se moći bolje znati tek nakon tog meča. Upitan je li pobjednik tog dvoboja sljedeći Stipin izazivač, White nije htio jasno odgovoriti.

“Ne znam, stvarno ne znam. Vidjet ćemo kako će se borba odviti, kako će izgledati, kako će se tko osjećati. vidjet ćemo…”, odgovara čelnik promocije.

Prema informacijama kojima trenutačno raspolaže predsjednik UFC-a, bivši prvak Cain Velasquez bi se trebao u akciju vratiti krajem godine, što dodatno komplicira situaciju. No, u ovom trenutku je prilično izvjesno da Alistair Overeem neće biti sljedeći Miočićev izazivač. Hoće li to biti Dos Santos, Ngannou ili Velasquez, saznat ćemo u narednom mjesecima. Stipi očito slijedi duži period bez nastupa…
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije