DRUŠTVENE MREŽE

Wagnerov otac u izolaciji trenirao s loptom u dresu HŠK Posušje

01.04.2020.
u 22:30

Legendarni nogometaš Širokog Brijega i nogometne Premijer lige BiH, Brazilac Wagner, kao i svi ostali, dane provodi u izolaciji, potpuno izoliran od svih sportskih, ali i svih drugih društvenih događanja. Ipak, nekada jedan od najboljih nogometaša u povijesti Premijer lige BiH pronašao je dosjetljiv način kako razveseliti i nasmijati svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Naime, Wagner je objavio fotografiju svog oca koji ni u izolaciji ne može bez lopte i igranja nogometa. Da stvari budu zanimljivije ovdašnjoj nogometnoj publici, njegov otac trening je obavio u dresu Posušja iz sezone 2003./2004., u kojoj je Wagner upravo nosio dres spomenutog kluba.

- Vrijeme je za karantenu, “moj stari” ne može bez treninga i nogometa! Nosi dres HŠK Posušje iz sezone 2003./04. Tako je, legendo - napisao je nogometni Wagner Santos Lago, a uz ovu objavu pozdrav je upustio svom nekadašnjem klubu:

- Veliki pozdrav HŠK Posušje - napisao je.

Wagner na društvenim mrežama nije pretjerano aktivan s objavama, ali s vremena na vrijeme uspije izmamiti simpatije ljubitelja nogometa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije