Košarka

Vušković po treći put na klupi KK Široki

29.12.2016.
u 09:00

Na trenersku klupu košarkaškog kluba iz Širokog Brijega od jučer je po treći put sjeo rođeni Splićanin Mladen Vušković. Kao mladi trener Vušković je osobito upamćen kao osoba koja je donijela prvi veliki trofej u Široki Brijeg. U Čitluku na završnom turniru za košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine u sezoni 1997./1998.

Široki je osvojio prvi naslov prvaka Bosne i Hercegovine, a nakon toga i kup te sezonu zaokružio dvostrukom krunom. Trener Mladen Vušković svoju karijeru na klupi započeo je u Orioliku iz Slavonskog Broda, a potom je bio još trener Splita, Troglava i Alkara. U ovoj sezoni Mladen Vušković bit će treći trener na klupi Širokobriježana. Nakon Romea Bilinovca, te kratko Mate Brekala, splitski trener pokušat će ostvariti ambicije košarkaškog kluba s Pecare.

Danas će se s početkom u 12 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Pecara obaviti javno izvlačenje velike nagradne igre koju je organizirao HKK Široki, a gdje će najsretniji gledatelj dobiti automobil marke Clio. Osim automobila, u nagradnoj igri pod sloganom “HKK Široki je uvijek velik bio, daruje ti Clio”, bit će dodijeljene i druge nagrade kao što su televizor, bicikl i mobiteli. Izravan prijenos izvlačenja nagradne igre bit će na portalu Jabuka tv te na valovima Radija Široki Brijeg. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije