Liga 6: Igokea - Široki (68:52)

Vujanović: Prerano smo se predali

14.03.2016.
u 07:00

Široki nije uspio pružiti značajniji otpor Igokei na startu Lige šest za prvaka Bosne i Hercegovine. Hercegovački tim je poražen na gostovanju 52:68.

Kobna je bila treća četvrtina u kojoj je gostujući tim ubacio samo dva poena i prvak je tu slomio otpor gostiju.

Igoka je u tim trenucima imala i 26 poena prednosti (58:32) pa je rutinski privela meč kraju, dok je Široki uspio ublažiti poraz.

Odlični Radivojević

Prvo ime susreta bio je Vuk Radivojević sa 17 postignutih poena, dok je Danilo Šibalić imao 14. S druge strane, jedini dvoznamenkast bio je Mateo Čolak s 11 poena. Trener Širokog Damir Vujanović ističe da je njegov tim podlegao u trećoj četvrtini i da se, ipak, nadao boljem rezultatu. Mladi košarkaši su previše šutirali za tri poena, čak 34 puta, a samo pet puta su pogodili. - Igokea je bila favorit i prije utakmice, a opravdala je to i na parketu. Žao mi je što su se moji momci prerano predali u trećoj četvrtini gdje nismo imali ono što nas je krasilo - brzinu i borbenost. Znamo da nemamo igrača na centarskoj poziciji, ali smo, ipak, previše šutirali za tri poena, iako nam to nije polazilo za rukom. Nadao sam se da ćemo odigrati agresivnije, ali je do izražaja došlo neiskustvo mojih košarkaša. Unatoč tome, ne predajemo se, mislim da se možemo boriti za plasman u doigravanje jer smo slične kvalitete kao i preostale ekipe, rekao je Damir Vujanović, trener Širokog.

Bitna je pobjeda

U Igokei su zadovoljni samo pobjedom. - Dobro, ima puno razloga što nismo odigrali s dovoljno energije. Bilo je dosta potrošnje protiv Tajfuna u poslednjem kolu ABA lige pa je razumljivo da nismo u pravom ritmu. Opet, ne treba gledati sve detalje, bitna je pobjeda kojom smo startali u Ligi za prvaka i sad se već treba okrenuti idućem meču protiv Mladosti. Moj problem su igrači s klupe koji trebaju donijeti svježinu, a oni to ne rade i morat će se dobro potruditi za mjesto i minutažu u idućim mečevima, rekao je Dragan Bajić, trener Igokee.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije