Iza Desete

Vrhunske utakmice na EVONA Ligi MZ Mostara

14.07.2023.
u 11:03

Tri vrhunske utakmice smo gledali u četvrtak večer na EVONA Ligi MZ Mostara. Igrao se mali nogomet na razini završnica jačih komercijalnih turnira.

Prvo su igrači Avenije nadmudrili ali i nadigrali momčad Kruševa. Avenija je ciljano kasnila s izlaskom na teren, onoliko koliko je to dopušteno po pravilima, kako bi dobila na vremenu do dolaska Marina Sutona, najboljeg igrača te momčadi koji je kasnio na utakmicu. To se isplatilo jer upravo je Suton, koji je kasnio na utakmicu, sa svoja 4 gola bio prevaga u pobjedi od 7:3.

Pred dobro ispunjenim najbolju utakmicu dosadašnjeg dijela natjecanja odigrali su Balinovac i Bijeli brijeg. Nakon velike borbe i odlične igre završilo je bez pobjednika 5:5. Publika je jednostavno samo mogla uživati u takvoj utakmici. Branitelj naslova Centar 2, bez par svojih najboljih igrača, slavio je s 3:1 protiv Ilića.

Natjecanje se nastavlja večeras a vrhunac večeri se očekuje u 20.45 sati kada se kao gosti na EVONA Ligi MZ očekuju nogometaši Zrinjskog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?