SAMOZATAJAN PAR

Vratar Vatrenih i hrvatska Meghan planiraju zajedničku budućnost: Nije bilo ljubavi na prvi pogled

Foto: Instagram
1/5
21.06.2021.
u 17:35

Vratar Vatenih Dominik Livaković i njegova djevojka Helena Matić u vezi su već četiri godine,a o svom odnosu rijetko govore.

Dok se vratar Vatrenih Dominik Livaković priprema za sutrašnju utakmicu protiv Škotske na Euru, njegova djevojka Helena Matić odmara u njegovu rodnu Zadru. Ovaj par u vezi je četiri godine, a rijetko govore o svom odnosu. Tako se Matić, koju su mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle zbog sličnog fizičkog izgleda s vojvotkinjom, jednom prisjetila da je nogometaš napravio prvi korak. „Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled“, ispričala je jednom za Novu TV.  

„Helena mi jako nedostaje kad smo razdvojeni zbog sportskih obveza. Iako nismo dugo zajedno, puno toga veže me za nju“, priznao je nogometaš za emisiju 'In Magazin' 2018. godine. Helena je pak za časopis 'Story' priznala da su oboje vrlo samozatajni. „Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo“, kazala je. Ističu da večeri vole provoditi uz Netflix ili druženje s prijateljima. Matić je priznala i da ju je obitelj Livaković odlično prihvatila i da se već osjeća kao dio obitelji. 

„Mislim da smo sad već u ozbiljnijim godinama, tako da planiramo i zajedničku budućnost. Kamo god nas život odvede, idemo skupa“, objasnila je lijepa Zagrepčanka krajem prošle godine u intervjuu za Jutarnji list. Tada je istaknula i da je vratar Dinama oduševljava svojom skromnošću i poniznošću, ali da je i izrazito samokritičan, što je ponekad zna naživcirati, ali da ga razumije. Dodala je i da nema sebičnosti te da su dobar tim.

Inače, Matić je ljubiteljica mode, a ima i diplomu sa zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta te se dugi niz godina bavila i umjetničkim i sinkroniziranim klizanjem. Par se upoznao nakon nogometaševog transfera u Dinamo. Par živi i u blizini Dinamova stadiona, a često ih se može sresti i u Maksimiru gdje šeću svog psa Cruza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?