cristiano ronaldo

'Volio bih ići na kokice i kolu, ali moram na voćnu dijetu...'

Cristiano Ronaldo
25.02.2016.
u 10:47

Kako bi produljio karijeru, nogometaš Real Madrida i portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo gubi mišićnu masu, ali održava brzinu. Od siječnja 2015. izgubio je dva kilograma

Otišao bih u šoping centar, u kino, kupio vrećicu kokica i kolu, zabavljao se s prijateljima dva-tri sata, a nakon filma bih otišao kupiti neku odjeću, opisao jeCristiano Ronaldo svoj idealni dan kad ne bi bio planetarna superzvijezda.

Često se zaboravlja žrtva koju vrhunski sportaši podnose kako bi stalno bili na razini koja se od njih očekuje. Zato za Ronalda ne samo da nema kokica i kole nego je već više od godinu dana u novom režimu prehrane kojim pokušava produljiti karijeru. Iako ga mnogi vide kao fizički savršenog nogometaša, plan mu je gubiti jedan kilogram na godinu. I to kilogram mišićne mase .

- Otkad sam napunio 30 godina, tijelo mi šalje signale da moram pripaziti - objasnio je Portugalac zašto je na dijeti koja se temelji na voću.

S godinama se gubi brzina, a Ronaldo je održava gubljenjem mišićne mase. Od siječnja prošle godine skinuo je dva kilograma i sad ih ima 78 . Smatra da će tim tempom ostati u nogometnom vrhu još godinama. A onda, za pet ili možda deset godina, kad konačno dođe kraj, imat će više vremena za sebe i stvari koje voli. Poput kole i kokica, druženja s prijateljima i jednostavnog uživanja u životu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije