Lavovi ostali bez trenera

Vojvodić: Dobio sam ponudu koja se ne odbija

09.06.2017.
u 09:15

U samo nekoliko sati promijenila se situacija u GOŠK-u. Još u srijedu oko podneva Darko Vojvodić, s GOŠK-om uspješni trener, pričao je o planu priprema, a onda je u večernjim satima stigla vijest kako napušta Gabelu.

Klub iz rodnog kraja

Patka ili istina, pitali smo Vojvodića koji nikada i nije tajio da je i emotivno vezan uz taj specifični klub:

- Istina! Dobio sam ponudu od Sloge iz Simina Hana, kluba iz mog kraja. Iskreno rečeno, takva ponuda se ne odbija. Riječ je o ambicioznom projektu i trogodišnjem ugovoru. Tko to danas može jednom treneru u bh. nogometu ponuditi trogodišnji ugovor, pita se Vojvodić te naglašava:

- Poslije kraćega razmišljanja ponudu sam prihvatio. Odmah sam razgovarao s ljudima iz GOŠK-a, imali su razumijevanja za moju odluku, rastali smo se prijateljski, kako smo i radili proteklih mjeseci. GOŠK-u želim puno uspjeha, a Sloga je moj novi klub, kazao je doskorašnji trener Gabeljana.

Vojvodić je u četvrtak pakirao stvari u Čapljini gdje je stanovao spremajući se prema novoj odrednici. Treba reći kako je riječ o treneru specifičnog stila rada, koji inzistira na maksimalnoj disciplini igrača te potpunoj autonomiji u vođenju momčadi. Vjerojatno je specifični stil i zaslužan što je do sada vodio niz klubova. Uz dva puta GOŠK-a po pola sezone, Vojvodić je bio trener Zvijezde iz Gradačca, Travnika, Slavije, Radničkog iz Lukavaca, Slobode iz Tuzle, za koju je dugo igrao, pa zvorničke Drine. Uz njega je vezan i jedan kuriozitet bh. nogometa - tri puta je neuspješno s različitim klubovima jurišao na Premijer ligu, dok mu se ove sezone s GOŠK-om nije posrećilo. Zanimljivo, sva tri puta bez premijerligaškog statusa ostajao bi u zadnjem kolu.

Vojvodić je dobio “ponudu koja se ne odbija”. Iza njega je uspješna sezona.

Dobra statistika

Podsjećamo, Vojvodić je jedan od najuspješnijih trenera u povijesti GOŠK-a koji je u nešto više od dvije polusezone s novim premijerligašem, odnosno u ukupno 35 utakmica na klupi lavova pretrpio 4 poraza, ostvario 21 pobjedu, a 10 utakmica igrao neodlučeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?