Utakmica u subotu

Vitežani optimistični pred gostovanje u Travniku

NK Vitez
07.04.2016.
u 14:54

"Možemo preuzeti ulogu favorita, što pokazuje i ljestvica i naša dobra igra i forma", kazao je Barišić

Momčad Nogometnog kluba Vitez, nakon subotnje pobjede protiv Drine, nalazi se na osmoj poziciji Prmeijer lige BiH, a za dva dana ih očekuje još jedan važna utakmica kada gostuju na stadionu Pirota kod domaćeg Travnika.

"Znamo da je ovo proljeće Travnik pružao dobru igru, no nije imao sreće i došao je u nezavidnu situaciju. Međutim, to nije naš problem, mi znamo što želimo, a to je nastaviti kontinuitet dobrih igara i postizanja dobrih rezultata, i to će biti naš osnovni cilj u utakmici protiv naših sportskih prijatelja, ekipe Travnika", kazao je na konferenciji za novinare trener Vitežana Branko Karačić.

Hrvoje Barišić, igrač koji već duže vrijeme pruža sjajnu igru u dresu Viteza, vjeruje u sebe i svoje suigrače, priopćeno je iz NK Viteza.

"Možemo preuzeti ulogu favorita, što pokazuje i ljestvica i naša dobra igra i forma. Sigurno da neće biti lako igrati jer su utakmice poput ove s Travnikom derbi, ali vjerujem u svoje suigrače. Ako dadnemo 100 posto svojih mogućnosti, kao što smo do sada u ovih pet utakmica, mislim da pobjeda neće doći u pitanje", kazao je Barišić.

Jedan od najiskusnijih nogometaša Viteza Armin Kapetan dodao je kako dobar rezultat za Vitežane neće izostati ako u utakmicu uđu "hladne glave".

"Složio bih se sa šefom i Barišićem da smo mi favoriti u ovoj utakmici i znamo što nas očekuje. Ono što je važno jeste da uđemo čiste glave i pokažemo ono što najbolje znamo. Kvalitetnija smo ekipa i mislim da, ako prikažemo igru iz prethodnog razdoblja, pozitivan rezultat po nas ne bi trebao izostati", kazao je Kapetan.

Utakmica Travnik – Vitez na rasporedu je u subotu, 9. travnja, u 16:30 sati, na stadionu Pirota u Travniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije