Premijer liga BiH

Vitežani danas putuju na teško gostovanje u Tuzlu protiv Slobode

nogomet
05.08.2016.
u 07:00

Vitežani su u prva dva kola odigrali “toplo – hladno”, u Širokom Brijegu neočekivano su osvojili bod (1:1), a u Vitezu, u drugom kolu protiv Mladosti, neočekivano izgubili dva (1:1). A danas (petak) u trećem kolu igraju u Tuzli sa snažnom Slobodom. Može li se na ovom gostovanju očekivati “toplo” ili se u Tuzlu putuje s “bijelom zastavom”?

Snažan protivnik

- Sloboda je snažan i opasan protivnik iz kruga najboljih premijerligaških momčadi, pa unatoč tomu nema ni govora o “bijeloj zastavi”. Dvojbe nema, Sloboda je favorit, no vjerujem da ćemo odigrati dobro, kao što smo odigrali u prvom kolu u Širokom Brijegu, a onda ni povoljan rezultat za nas neće biti nedostižan”, kazao nam je pred put u Tuzlu Zoran Kokot, najveće ovoljetno pojačanje Vitežana. U prva dva kola Kokot je odigrao vrlo dobro, no od njega se, prije svega, očekuju golovi. “Znam da naši navijači od mene očekuju i golove, radim dobro, trudim se, zdrav sam i vjerujem da će golova i biti, a bude li tako već protiv Slobode, tko će biti sretniji od mene”, dodao je Kokot.

Jedan od najboljih i najiskusnijih igrača Viteza Milan Muminović sličnog je razmišljanja kao i suigrač mu Zoran Kokot:

- Uz Zrinjski i Sarajevo Sloboda je i najbolja naša momčad i to je razlog što u Tuzlu putujemo rasterećeni, bez ikakvih imperativa. Jer, mi u Tuzli nemamo što izgubiti, a mnogo možemo dobiti. Preostaje nam boriti se, dati sve od sebe, a onda nije nerealno očekivati za nas i povoljan rezultat.

- Ozračje u našoj momčadi je “zdravo”, a kvari ga tek ozljeda našeg kapetana Tonija Livančića na kojega u Tuzli ne možemo računati. Putujemo u goste snažnoj Slobodi koja je u susretu s nama izraziti favorit, momčad koja i u ovoj sezoni s pravom pretendira na sami vrh prvenstvene ljestvice. No, vjerujem da će moja momčad odigrati hrabro, borbeno i agresivno, a takvom igrom i pristupom tražit ćemo i povoljan rezultat. Nema u našoj momčadi unaprijed predaje, nikada i ni protiv koga ne putujemo s “bijelom zastavom”, pa tako ni u Tuzlu.

Osim Livančića svi ostali igrači su zdravi i spremni za utakmicu. A protiv Tuzlaka očekuje se da će prva jedanaestorica biti: Tirić, Livaja, Jevtić, Barišić, Sadiković, Muminović, Dedić, Kapetan, Đerić, Kokot, Novak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije