INTERVENIRALA POLICIJA

VIDEO Vrsaljko 'poludio': Nasrnuo na igrače Cityja, htio ih tući, drugi ga držali

Screenshot
14.04.2022.
u 08:21

On je u potpuno izvan kontrole prvo bacio neki predmet, čini se golmanske rukavice ili bocu prema igračima Cityja

Nogometaši Manchester Citya plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što u uzvratu u Madridu odigrao 0-0 s Atleticom, te obranio pobjedu (1-0) iz prve utakmice.  Atletico je od 90. minute igrao bez isključenoga Felipea. Bilo je to zbog sukoba nakon još jednog u nizu grubih prekršaja na Fodenu, a tu nije bio kraj.

I nakon utakmice, crnogorski branič Atletica Stefan Savić, počeo je nešto govoriti igračima i osoblju Cityja, a onda mu se pridružio i nervozni Šime Vrsaljko. On je u potpuno izvan kontrole prvo bacio neki predmet, čini se golmanske rukavice ili bocu prema igračima Cityja. Kako piše ESPN,  hrvatski branič se otima i pokušava nasrnuti na Guardioline igrače dok ga odmiču, a čini se kako je Vrsaljko na kraju i pljunuo u pravcu Cityjeve momčadi.

Uz to je Cityjevog igrača Kylea Walkera pridržavao vratar Ederson, Aa zbog nereda u tunelu je intervenirala i policija piše ESPN.

Manchester City je prošao u polufinale Lige prvaka u ružnoj i nervoznoj utakmici na stadionu Wanda Metropolitano, na kojemu je domaća momčad, ipak bezuspješno,  učinila sve dopušteno i nedopušteno da postigne gol i izbori produžetke.   

Agresivna i na momente gruba igra momčadi Diega Simeonea rezultirala je razbijenom Fodenovom glavom, te ozljedama De Bruynea i Walkera. Takva igra Atletica gotovo se isplatila u drugom dijelu, u kojem je City bio napadački nevidljiv.  

U zadnjih pet minuta utakmice sudac je pokazao čak šest žutih i jedan crveni karton, uz ogromnu nervozu i vrlo malo pravoga nogometa.

Šime Vrsaljko je ostao na klupi Atletica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije