The Special One

VIDEO Pogledajte zašto je Mourinho ušao u Dinamovu svlačionicu

mourinho
18.03.2021.
u 23:40

Kolko puta su samo gledali Oršićeve akcije i golove i onda nam zabije prvi gol, repliku svega što sam im pokazivao. Ne krivim sebe, oni su izgubili želju. Moji igrači nisu dali maksimum, a to je osnova nogometa, osnova svakog posla. Nogomet nas je kaznio - rekao je vidno razočaran Jose Mourinho nakon utakmice s Dinamom u Maksimiru.

The Special One se nakon 120 minuta u Maksimiru morao nakloniti 'malenom' Dinamu. Hrvatskom klubu. Momčadi jeftinijoj od njegovih igrača pojedinačno, iz lige deset puta slabije od Premiershipa.  Pali su Englezi ukupnim rezultatom 3:2. 

Oršić je matirao tri puta Llorisa, ali ovo je uspjeh cijele jedne generacije. Dinamo je prošao u četvrtfinale Europske lige preko giganta Tottenhama protiv kojega nitko Modrima nije davao niti najmanje šanse. Očekivali su svi kako će Dinamo biti pregažen, ali nije bio. Na kraju su u šoku i pognutih glava otišli pijetlovi. A Modri? Oni će slaviti, oni će ovu noć pamtiti. Pamtit će ju i svaki dinamovac, a pamtit će ju i Jose Mourinho. 

Tako je nakon susreta kroz hodnike oronulog Maksimira Mourinho svratio i do svlačionice Dinamovih igrača i zapljeskao. Zapljeskali su i oni njemu. I jedni i drugi će 18. ožujka 2021. još dugo pamtiti. 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
blekpanther
00:33 19.03.2021.

Legendi o Štefu Lamzi staroj 54 god, i lomljenju Eintrachta iz Frankfurta večeras se pridružio Mislav Oršić i njegova trica Tottenhamu a obojica će ostati Dinamova vječnost! Tada sam bio jedanaestogodišnjak a danas starac, hvala ti Bože da sam ovo ovo večeras doživio!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije