Pogledajte

VIDEO Nurkić u autobusu nazvao Halida Bešlića, ubrzo su svi bili na nogama...

05.09.2022.
u 08:45

Europsko prvenstvo u košarci piše zanimljive priče. U nedjelju su se dogodila čak tri iznenađenja, poraz Španjolske od Belgije (83-73) koju vodi Hrvat Dario Gjergja, pobjeda Gruzije nad Turskom (88-83) i slavlje Bosne i Hercegovine protiv branitelja naslova Slovenije (97-93).

Na krilima naturaliziranog Amerikanca Johna Robersona (23 koša) i bivšeg člana Cedevite Džanana Muse (22 koša), BiH je došla do druge pobjede u trećem kolu i pomrsila račune jednom od favorita za medalju. A onda je to pošteno i proslavila.

- Ovo je jedan od najvećih trenutaka u povijesti bosanskohercegovačkog sporta. Pobijedili smo službenog prvaka Europe - povikao je novinar Sabahudin Topalbećirević dok je nakon utakmice intervjurao košarkaše BiH.

- Imamo samo nešto reći - zaustio je Miralem Halilović pa poveo pjesmu, hit Dine Merlina:

- Bosnom behar probeharao, mene život razočarao. Svuda behar na nju miriše, a ja uzdišem!

Odlično raspoloženje nastavilo se i u autobusu, na putu do hotela u Kölnu.

Jusuf Nurkić, bivši igrač Cedevite i Zadra, nazvao je Halida Bešlića i svi su zapjevali pjesmu"Pamtit ću te cijelog života":

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije