PIŠTOLJ NIJE POMOGAO

VIDEO Napadači brutalno prebili MMA borca i slomili mu čeljust

03.10.2017.
u 15:30

Prvog napadača, koji ga je uhvatio za ruku, je uspio dobro pogoditi i nokautirati desnicom, no onda su ga dohvatili...

Ruski mediji pišu o napadu na MMA borca Umara Vahajeva koji se dogodio 30. rujna u St. Petersburgu. Vahajev je hospitaliziran nakon što su ga petorica muškaraca fizički napali bez, kako se navodi u tekstovima, posebnog razloga, prenosi Fightsite.

Navodno je Vahajev izašao iz svog stana u St. Petersburgu kada je napadnut od strane petorice muškaraca koji su u tom trenutku izlazili iz obližnjeg restorana. Dio incidenta je snimljen od strane slučajnog svjedoka i objavljen na YouTube kanalu, a na videu se vidi kako je 25-godišnji Čečen, koji inače nastupa za Fight Club Berkut, pokušao izbjeći konfrontaciju s napadačima.

Kretao se unatrag i pokušavao se odmaknuti od grupe muškaraca. Prvog napadača, koji ga je uhvatio za ruku, je uspio dobro pogoditi i nokautirati desnicom, no nastavak napada se ne vidi na videu.

Prema pisanju CrimeRussije, Čečen je uspio nekako doći do svog automobila i izvaditi plinski pištolj. Upozoravajući pucanj u zrak mu nažalost nije pomogao. Napadači su ga savladali te su ga brutalno prebili. Prema izvještaju policije Vahajev je pretrpio nekoliko fraktura i lom čeljusti, no njegovo stanje je sada stabilno.

Napadači su privedeni i slijedi im suđenje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije