ZAŠTITNI ZNAK

VIDEO Modrićeva vanjska je čarobna: Sjajno pogodio na treningu, zaradio i pljesak

Luka Modrić
Owen Humphreys/PRESS ASSOCIATION
02.02.2023.
u 18:20

U zadnjih je par utakmica u ligi ulazio s klupe, ali kapetan vatrenih ne prestaje oduševljavati. Real je na svojem Twitteru objavio snimku s priprema uoči utakmice protiv Valencije, na kojima su se Carvajal i Modrić čiji je udarac vanjskim dijelom noge bolji.

Nogometaši Real Madrida večeras će od 21 sat u sklopu prvenstva igrati protiv Valencije. Marljivo su trenirali i pred domaćom publikom žele ostvariti pobjedu kako bi zaostatak na tablici za vodećom Barcelonom smanjili na pet bodova. Katalonci, naime, trenutno imaju 50, a Madriđani 42 boda.

Luka Modrić (37) spremno čeka svoju priliku. Iako je u posljednjih nekoliko susreta momčadi u ligi ulazio s klupe, na treningu je još jednom pokazao zašto ga i danas nazivaju ponajboljim veznjakom svijeta. Posebno posljednjih godina očarava svojom vanjskom, kojom je zabio neke sjajne golove, poput onog na Euru 2020. protiv Škotske. 

Na isti je način, pripremajući se za susret, pogodio Dani Carvajal. I odmah dobio odgovor.

Naime, udarac Španjolca vanjskom odsjeo u donjem kutu mreže, da bi se potom na isti način zaletio Modrić i uspješno naciljao gornji vratarev kut. Bez dvojbe, pogodak kapetana hrvatske reprezentacije bio je ljepši. Obojica su nagrađeni pljeskom. 

 

 

Modrić je nedavno proglašen i petim najboljim nogometašem u 2022. godini. Na popisu kojeg je sastavio britanski Guardian ujedno je najbolje plasirani vezni igrač. Što se njihovih večerašnjih protivnika tiče, Valencia je na tablici 14. s 20 bodova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije