IZNENADIO SE

VIDEO Modrić je sletio u S. Arabiju. Priredili su mu nevjerojatan doček nakon kojeg je ostao šokiran

09.01.2024.
u 08:37

Kada se Modrić pojavio na vratima aerodroma odmah je u ruke dobio cvijeće. Na tome je zahvalno kimnuo glavom te krenuo prema izlazu. Međutim, Modrića je tek tada doživio pravo iznenađenje

Španjolski velikan Real Madrid sletio je u Rijad, prijestolnicu Saudijske Arabije. U glavnom gradu igra se turnir španjolskog Superkupa i Luka Modrić ima priliku osvojiti novi trofej. Najveći klub na svijetu dočekan je kako i priliči, a Saudijci su se posebno potrudili oko Luke Modrića koji je omiljen na Bliskom istoku.

 

 

Kada se Modrić pojavio na vratima aerodroma odmah je u ruke dobio cvijeće. Na tome je zahvalno kimnuo glavom te krenuo prema izlazu. Međutim, Modrića je tek tada doživio pravo iznenađenje. S njegove desne strane postrojeni su nosači pozlaćenih pehara, a jedan Saudijac je Modriću u čast svirao njihovu tamburu. 

Modrić je bio vidno iznenađen ovakvom dobrodošlicom. Iako su ga po izlasku iz aerodromske zgrade stotine obožavatelja dozivale moleći za selfie ili autogram, samo je produljio prema klupskom busu. Očito Saudijci pripremaju teren za dovođenje Modrića na ljeto kada mu istječe ugovor s madridskim Realom. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?