USRED DERBIJA

VIDEO Modrić dobio poziv od trenera Realovog najvećeg rivala. Ovo je bila reakcija kapetana vatrenih

Luka Modrić
Panoramic / Bestimage/BESTIMAGE
06.02.2024.
u 07:59

38-godišnji Modrić ima ugovor s Realom do kraja sezone i nije poznato hoće li ostati u Španjolskoj.

Real i Atletico podijelili su bodove u madridskom derbiju nakon što je utakmica na Santiago Bernabez završila 1:1 iako su kraljevi imali vodstvo sve do posljednje minute. Hrvatski kapetan Luka Modrić je za Real zaigrao od 76. minute, a kamere su pri njegovom ulasku u igru uhvatile vrlo zanimljiv trenutak koji se širi internetom.

38-godišnji Modrić ima ugovor s Realom do kraja sezone i nije poznato hoće li ostati u Španjolskoj. Pisalo se o unosnoj ponudi iz Saudijske Arabije, pozivu iz MLS-a, a neki španjolski mediji ne odbacuju niti mogućnost da ostane u Realu još jednu sezonu, bude li igrao dobro. 

Jedan od poziva za novi klub dobio je i od Diega Simeonea, trenera Atletica, kojem bi zasigurno dobro došao klasni veznjak kao što je hrvatski kapetan. Karizmatični Argentinac iskoristio je trenutak u kojem se Modrić spremao na ulazak u igru, počeo ga je zvati i pozvao da prijeđe u najvećeg rivala uz Barcelonu. 

- Luka! Luka! Dođi igrati za nas - povikao mu je Simeone.

Modrić je podigao glavu kada je čuo da ga argentinski stručnjak zove, a na njegov poziv samo se nasmijao. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije