NEMA DILEME

VIDEO Luka Modrić otkrio španjolskom novinaru gdje nastavlja impresivnu karijeru

Luka Modrić
Carl Recine/REUTERS
13.06.2023.
u 20:22

Hrvatski maestro navodno je dobio ponudu od 120 milijuna eura da prijeđe u neimenovani saudijski klub

Glavno je pitanje među hrvatskim pukom gdje će Luka Modrić nastaviti klupsku karijeru i hoće li ostati u dresu Real Madrida. Mediji pišu da je navodno dobio bogatu ponudu od 120 milijuna eura kako bi završio karijeru u neimenovanom klubu iz Saudijske Arabije, što je više nego primamljivo.

Španjolski mediji već neko vremena pišu kako mu je kraljevski klub pnudio nastavak suradnje. Radi se o jednogodišnjem produljenju tijekom kojeg bi Modrić najvjerojatnije zaradio desetak milijuna eura, ali poznato je kako Modriću novci u ovoj fazi karijere nisu presudni.

Sve pripadnike madridskog Reala sigurno razveselit će najnovija vijest koja stiže iz Nizozemske, odnosno Rotterdama, a prenijela ju je španjolska Marca koja ja inače bliska Realu. 

Kamere Marce zabilježile su susret njihovog novinara i Modrića koji se nalazi u Roterdamu gdje Hrvatska u srijedu igra polufinale Lige nacija protiv Nizozemske.

Španjolac je hrvatskog kapetana pitao hoće li se vidjeti u Madridu nakon ljeta ili se rastaju, a Modrić mu je jasno poručio: 'Vidimo se'.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije