PORAZ OD SLOVAČKE

VIDEO Izbornik BiH sukobio se s navijačima nakon poraza, psovali ga s tribine

Faruk Hadžibegić
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
1/2
27.03.2023.
u 07:20

Navijači iz BiH nisu bili zadovoljni te je dio navijača psovao izbornika Faruka Hadžibegića

Nogometaši Slovačke su u Bratislavi pobijedili su reprezentativce Bosne i Hercegovine s 2-0. Robert Mak (13) i Lukaš Haraslin (40) zabili su za prvu pobjedu Slovaka u ovom kvalifikacijskom ciklusu, a brzo je splasnula euforija u BiH nakon pobjede nad Islandom (3-0) prije tri dana u Zenici. Bila je to blijeda utakmica bh. igrača, jer Slovaci su zasluženo slavili i pred domaćim navijačima uzeli sva tri boda.

No, na susretu su bili i gostujući, koji su iskazali nezadovoljstvo raspletom. Dio navijača psovao je izbornika Faruka Hadžibegića s tribine. Tražili su da se Edin Džeko, Amer Gojak i Rade Krunić vrate i pozdrave navijače, a nakon toga su se verbalno sukobili.

Video incidenta pogledajte OVDJE

 

 

BiH je sada na ljestvici svoje skupine treća s tri boda i gol-razlikom 3:2. Vodeći je Portugal s maksimalnih šest nakon što su porazili Luksemburg i Lihtenštajn, dok je druga Slovačka. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije