IZVANREDNI POTEZI

VIDEO City objavio video posvećen Gvardiolu: Pogledajte majstorije kojima sve ostavlja bez daha

Joško Gvardiol
David Klein/REUTERS
12.10.2023.
u 20:09

Tijekom početne faze aktualne sezone Mateo Kovačić je imao problema s ozljedama, ali Joško Gvardiol je redovito igrao u prvome sastavu te je do sada upisao devet nastupa

Aktualni prvak Europe i Engleske, Manchester City, na društvenim je mrežama objavio video posvećen hrvatskom reprezentativnom braniču, Jošku Gvardiolu (21). U video je nekoliko njegovih izvanrednih poteza, a pokazuje se i doprinos u napadačkom dijelu igre momčadi.

Podsjetimo, nakon dugih pregovora između RB Leipziga i Cityja, momčad s Etihada je uspjela dogovoriti njegov transfer za 92 milijuna eura čime je postao i najskuplji obrambeni igrač u povijesti nogometa. Sa Cityjem je potpisao petogodišnji ugovor, a tamo ga je dočekao Mateo Kovačić

Kovačić se također ovoga ljeta pridružio Cityju, a stigao je iz Chelsea za 29 milijuna eura. Tijekom početne faze aktualne sezone Kovačić je imao problema s ozljedama, ali Gvardiol je redovito igrao u prvome sastavu te je do sada upisao devet nastupa. Navijači kluba s Etihada su oduševljeni njegovim igrama, a u komentarima videa nabrajaju i na druge majstorske poteze braniča vatrenih.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije