Hrvatski branič

Vida ima šest dana da odluči: Dinamo mu ponudio dvostruko veću plaću

Getty Images
19.12.2017.
u 14:56

Gdje će nakon novogodišnjih praznika Domagoj Vida? Hrvatski branič igra u najboljoj formi karijere. U odsustvu Vedrana Ćorluke i oscilacija u formi Dejana Lovrena s 28 godina se prometnuo u prvog stopera hrvatske reprezentacije i svi očekuju da upravo sada potpiše najizdašniji ugovor u karijeri.

Ali, pitanje je gdje će to biti.

Iako mu ugovor s kijevskim Dinamom ističe 31. prosinca ove godine, još uvijek zapravo nije potpuno jasno je li Vida završio svoju avanturu u Ukrajini. Već nekoliko mjeseci se piše da je Vida dogovorio transfer u Bešiktaš i sada se to čini kao gotov posao, a i Vida se na posljednjoj utakmici Europske lige oprostio od navijača... Međutim, Ukrajinci ne odustaju tako lako, piše Goal.

Iako ga turski klub čeka na pripremama od 3. siječnja, kako je Večernji list otkrio, Domagoj Vida mogao bi ipak ostati u Kijevu. Kako doznaje Goal, Vida je od Dinama dobio do Božića da se izjasni hoće li prihvatiti novi ugovor. Dakle, pred njim je još šest dana u kojima mora odlučiti o svojoj budućnosti.

Dogovor s Bešiktašom postoji, ali Vida još uvijek nije potpisao ništa. Stoga je razumljivo da će razmisliti o ponudi koju mu je dao klub u kojemu je proveo posljednje četiri godine. Dinamo mu nudi novi ugovor po kojemu bi zarađivao 2,5 milijuna eura godišnje, milijun i pol milijuna više nego što je imao do sada!

Što će na kraju odlučiti - želja za novim izazovima, izdašnija ponuda ili nešto treće doznat ćemo jako brzo...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije