nogomet

Veznjaka Zrinjskog traže tri kluba: Odlazi li Tomić poslije Legije?

Tomislav Tomic
10.07.2016.
u 12:26

Istina je, javljali su se neki klubovi, ne bih govorio o imenima, ali u ovom trenutku maksimalno sam usmjeren na Zrinjski i na ono što nam predstoji, a to je utakmica protiv poljskog prvaka – kazao je Tomić

Veznjak Zrinjskog Tomislav Tomić, svojim igrama je privukao pažnju inozemnih klubova, pa nije isključeno da već nakon utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv Legije napusti Plemiće, piše Faktor. Doznaju da su za njegove usluge zainteresirana dva prvoligaška kluba s Cipra (Ermis i Anorhozis), te grčki prvoligaš Veria.

– Istina je, javljali su se neki klubovi, ne bih govorio o imenima, ali u ovom trenutku maksimalno sam usmjeren na Zrinjski i na ono što nam predstoji, a to je utakmica protiv poljskog prvaka – kazao je Tomić za Faktor.

Prva utakmica drugog pretkola na rasporedu je već u utorak, a varšavski klub u Mostar će stići oslabljen neigranjem reprezentativaca, ali i uzdrman nakon poraza u finalu Superkupa od Lecha (1:4).

– Legija je izmijenila ekipu u odnosu na prošlu sezonu, ali opet su izuzetno opasni. Ipak, vjerujem da pred našim navijačima možemo ostvariti pozitivan rezultat. Što zbog činjenice da za Legiju neće igrati reprezentativci, što zbog paklenih vrućina u Mostaru. Vrijeme definitivno ide na ruku nama, jer smo već navikli na vrućine – rekao je Tomić.

Dodao je kako će hendikep za Zrinjski biti eventualno neigranje Ivana Peke, koji je u prijateljskom susretu protiv Olimpica slomio prst.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije