Nogomet

Veznjak Aleksandar Radulović novo pojačanje u Metallegheu

17.07.2016.
u 09:47

Novi član Metalleghe BSI je iskusni vezni nogometaš Aleksandar Radulović (29) koji na Mračaj stiže iz mostarskog Zrinjskog, s kojim je prošle sezone osvojio naslov prvaka nogometne Premijer lige BiH.

Aleksandar Radulović je rođen u Banjoj Luci, a osim Zrinjskog nastupao je i za Laktaše, Baumgarten (Austrija), Radnik iz Bijeljine, FK Crvena zemlja te banjolučki Borac. U Premijer ligi BiH do sada je upisao ukupno 92 službene utakmice uz četiri pogotka i tri asistencije te će najvjerojatnije biti veliko pojačanje za klub iz Jajca.

- U Jajcu nastupa dosta igrača koje poznajem i koji su mi o ovom klubu rekli sve najbolje. Pratio sam streloviti razvoj ovog nogometnog kolektiva, koji više nije nepoznanica u BiH. Stoga sam se odlučio prihvatiti ponudu novog premijerligaša, bit će to novi izazov u mojoj karijeri. Vjerujem kako ću se brzo uklopiti u način rada i igre koju preferira trener Bašić, izjavio je Radulović nakon dolaska u Jajce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije