ODLIČNI NASTUPI

Veliko priznanje za vatrenog: Ovo je najbolja nagrada koju mogu dobiti

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
22.05.2018.
u 13:47

Vratar Genta i hrvatske reprezentacije Lovre Kalinić primio je trofej za najviše sačuvanih mreža u ovosezonskim ligaškim dvobojima. Imao ih je 14 te je s obzirom na broj odigranih minuta nadmašio Antwerpovog Sinana Bolata. 

- To je najbolja nagrada koju vratar može dobiti, koja mi daje mnogo samopouzdanja. No, to je zasluga cijele momčadi, bez njih ta nagrada ne bi bila moguća. Ne mogu je uspoređivati s prošlogodišnjom nagradom za igrača godine, koju sam dobio od navijača - to je također bilo prekrasno priznanje - rekao je Kalinić i dodao: 

- Posebno mi je drago što smo izborili plasman u Europsku ligu, s obzirom na to da smo nedavno bili pri dnu poretka. Bilo je loših trenutaka u ovoj sezoni, ali bilo je i lijepih.

Kalinić će vratare Danijela Subašića i Dominika Livakovića putovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiju dok je izbornik Zlatko Dalić jučer s popisa prekrižio Hajdukova Karla Leticu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije