Premijer liga BiH

Velika pobjeda Širokog na Tušnju, razbili Slobodu s 3:0

siroki
17.04.2016.
u 18:18

Široki je proslavio važnu pobjedu, a Sloboda ostaje na tri boda od vodećeg Zrinjskog i sada je korak dalje od naslova

Nogometaši Širokog Brijega razbili su Slobodu na Tušnju u 25. kolu Premijer lige BiH s 3:0. Sloboda je bila favorit zbog pozicije na ljestvici i forme i niko nije mogao ni naslutiti da će gosti s Pecare na Tušnju zabiti tri komada, piše sportsport.ba. 

Dobro su Tuzlaci izgledali na terenu u prvih 45 minuta. Igrala se egal utakmica, smjenjivali su se napadi, ali nije bilo pravih šansi. Tek nekoliko polušansi, no ostalo je 0:0 s tim da je na kraju prvog dijela vi]ena i jedna sumnjiva situacija. 

Naime, Ahmetovića je oborio Pandža, domaći su tražili crveni karton pošto su smatrali da je stoper gostiju pretposljednji igrač obrane, ali sudac nije mislio tako. Pokazao je Pandži žuti karton. 

U nastavku prava golijada i težak poraz Slobode. Gosti su poveli u 53. minuti, kada je Ajayi pogodio nakon ubačaja s lijeve strane. Sloboda je potom krenula na sve ili ništa i to je jasno ostavilo dosta prostora gostujućim igračima. Već u 61. minuti bilo je 2:0. Krstanović je prizemnim udarcem matirao Pirića za novi hladan tuš na Tušnju. Nisu se domaći ni oporavili od šoka, a već je bilo 3:0. Nigerijac Ajayi ponovno na pravom mjestu u pravo vrijeme i Pirić je još jednom nemoćan. 

Tu je sve bilo gotovo, pa je Široki proslavio važnu pobjedu, a Sloboda ostaje na tri boda od vodećeg Zrinjskog i sada je korak dalje od naslova, a vidjet ćemo hoće li se igrači crveno-crnih oporaviti od ovog šoka do revanša polufinala Kupa protiv Željezničara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?