Uspjeh Rođenih

Velež je nakon povijesnog uspjeha zaradio pravo malo bogatstvo, a može još...

velež aek
30.07.2021.
u 09:53

Nakon senzacionalnog rezultata, pobjede nad AEK-om i prolaska u iduću fazu Konferencijske lige, stotine navijača dočekalo je igrače Veleža na mostarskom aerodromu.

Slavlje se nakon dugo u noć prenijelo i na današnji dan, a predsjednik kluba Šemsudin Hasić najavljuje nakon pobjede u Ateni i plasman Veleža u skupine Konferencijske lige, a prije toga treba proći protiv Elfsborga, te onda doigravanje i posljednje dvije utakmice prije skupina.

Također, poznato je i koliko je Velež zaradio od dosadašnjih nastupa u Europi. Nakon prolaska prvog pretkola protiv Colerainea zaradili su 150 tisuća eura, a za izbaivanje AEK-a dodatnih 350 tisuća eura.

Ako ispadnu od Elfsborga zaradit će dodatnih 550 tisuća eura, a ako prođu dalje na račun će im leći milijun i 50 tisuća eura.

U slučaju izbacivanja Elfsborga i protivnika u doigravanju prije skupne faze sva ranija zarada se briše, a na račun Veleža legla bi 2 milijuna i 940 tisuća eura, a onda su tu novci za igranje u skupinama, 500 tisuća eura za pobjedu, za remi 166 tisuća eura...

No o tom po tom, važno je ići korak po korak, a nakon pobjede nad AEK-om svašta se može očekivati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije