LOŠE VIJESTI

Važan Dalićev adut propušta Euro! Klub potvrdio ozbiljnu ozljedu

Nikola Vlašić
Igor Soban/PIXSELL
08.05.2024.
u 20:18

Hrvat je susret Torina i Bologne bio primoran napustiti u 28. minuti susreta. Iz talijanskog kupa potvrdili su da je riječ o ozbiljnim ozljedama. Prema njihovom pisanju na liječničkom je pregledu utvrđeno kako je ozlijedio tetivu desnog aduktora

Hrvatski reprezentativac i igrač Torina, Nikola Vlašić neće moći nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje se igra od sredine lipnja zbog ozlijede koju je pretrpio na utakmici Torina i Bologne prošloga vikenda, pišu 24 sata. 

Hrvat je igru bio primoran napustiti u 28. minuti susreta. Iz talijanskog kupa potvrdili su da je riječ o ozbiljnim ozljedama. Prema njihovom pisanju na liječničkom je pregledu utvrđeno kako je ozlijedio tetivu desnog aduktora.

Hrvatska se reprezentacija u grupnoj fazi susreće s teškim protivnicima. Skupinu dijele sa Španjolcima, Talijanima i Albancima. Najprije će igrati protiv Španjolske (15. lipnja). Zatim je na redu utakmica s Albanijom (19. lipnja), a prvi dio natjecanja bit će zaokružen pet dana kasnije protiv Italije.

Podsjetimo, težu ozljedu je pretrpio i Ante Budimir kada su mu u utakmici španjolskog prvenstva protiv Valencije napukla rebra. Na sreću iz Osasune su ubrzo obavijestili javnost kako se Hrvat dobro oporavlja i kako bi krajem svibnja ponovo trebao biti u punome treningu. Stoga se Zlatko Dalić može nadati da će biti u punoj spremi za veliko natjecanje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije