Vatreni i omiljeni dinamovac s ocem kopao kanale i cijepao drva

Luka Ivanušec
Pixsell
13.06.2024.
u 11:29

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec mogao bi biti tajno oružje Hrvatske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoij. Sjajni Vatreni već dugo nastupa u dobroj formi, a svi navijači očekuju kako će igre iz nizozemske Eredivisie prenijeti i na terene u Njemačkoj jer ga Zlatko Dalić vidi kao važnu kariku. Krenuo je u Lokomotivi, nastavio u Dinamo pa ostvario transfer karijere u Feyenoordu. Svi se sjećaju kada je pustio je suzu na odlasku s Maksimira...

Ivanušec je odrastao u malome mjestu u blizini Novog Marofa. Kao mladić je s ocem građevinarom kopao kanale, cijepao drva i obavljao mnoge slične poslove. Danas je postao nogometna zvijezda koja je osvojila srebrnu medalju u Ligi nacija i pokušat će doći do europskog naslova.

- Zeleno, mirno, lijepo za život, imaš svoj mir. Crkva, dvorana, dućan, ljekarna i vrtić. Tu sam bio ministrant. To je bila želja bake Katarine i ona je tome kumovala da budemo ministranti - otkrio je u popularnoj emisiji HRT-a Knjaz kod Vatrenih.

Luka je u vezi s Tiom Vugrinec, kćerkom legendarnog Davora Vugrineca, ikone HNL-a i bivšeg reprezentativca. Luka i Tia žive u Rotterdamu.

- Upoznali smo se još dok smo bili klinci, kad smo išli na Sportske igre mladih u Split. Kroz srednju smo se isto znali družiti. Taj je kontakt nestao na četiri, pet godina i ponovno smo se sreli u Zagrebu dok je ona bila na studiju, a ja igrao u Lokomotivi. Dogovorili smo se za kavu i tad je opet sve krenulo - rekao je Luka.

Isto tako, nedavno je završio sportski menadžment koji bi mu mogao dobro pomoći nakon što jednom završi karijeru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije