PALI SU NA NISKE GRANE

Vapaj trenera Partizana: Igrači nemaju za stanarine, a ni da kupe mlijeko djeci

21.10.2023.
u 09:33

Partizan ove sezone u domaćoj ligi igra iznad apsolutno svih očekivanja budući da su lideri i da imaju sedam bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu od koje imaju i meč više

Njihov uspjeh je kud i kamo veći uzmemo li u obzir u kakvim uvjetima rade igrači i stručni stožer ovog regionalnog velikana.

Crno bijeli su sinoć slavili na gostovanju protiv Spartaka rezultatom 3:0, a nakon utakmice svoj komentar o teškom stanju u klubu dao je trener ovog tima Igor Duljaj.

"Postoji mnogo problema i mnogo toga mi leži na duši. Moram kazati, PFK ne znači 'pomozite fudbalskom klubu', neka se ljuti tko hoće, ja ne mogu... Ovi momci treniraju, ja trebam razmišljati hoće li nekoga izbaciti iz stana, hoće li dobiti platu... Treba da od njih da tražim što, da im pričam što? Da je zelena trava, da je plavo nebo, da cvjeta cvijeće u proljeće. Ovi momci su junaci", rekao je Duljaj i tu se nije zaustavio.

“Neka dođe tko god hoće, ruka koja daje je uvijek iznad one koja prima. Neka netko dođe, neka promijeni trenera, ali dajte momcima uvjete da prehrane sebe i svoje obitelji, svoje rođake i prijatelje, jer dosta ljudi živi od toga. Ako ima netko neku ideju, neka kaže. Ne mogu više pred igračima da gledam je li netko dao stanarinu, ima li svom djetetu dati mlijeko. To je tako", dodao je.

Ovu je utakmicu obilježio i fizički sukob koji je Duljaj imao sa svojim igračem Queensyjem Menigom nakon što ga je poslije samo tri minute od ulaska u igru odlučio izvesti.

Strijelci za pobjedu Partizana u Subotici sinoć su bili Marković, Zahid i Saldanha. Nakon deset kola crno bijeli imaju devet trijumfa i samo jedan remi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije