OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE

Vanja Modrić i Izabel Kovačić u Dohi su bile kod slavnog dizajnera u društvu svjetski poznate manekenke

03.12.2022.
u 21:31

Manekenka Adriana Lima pohvalila se na Instagramu kako je u društvu supruga naših vatrenih bila u privatnom shoppingu kod dizajnera Elia Saaba.

Izabel Kovačić i Vanja Modrić u četvrtak su bodrile svoje muževe s tribina u Dohi na utakmici koju smo igrali s reprezentacijom Belgije i nakon koje smo osigurali prolaz dalje. Supruge naših vatrenih uživaju u Dohi dok se naši reprezentativci pripremaju za utakmicu protiv Japana koja se igra u ponedjeljak. Subotu su tako provele u društvu slavne manekenke Adriane Lime koja je objavila fotografije s tog druženja na Instagramu. 
- Jutro s najljepšim damama Fifa World cupa i kapetanom Kirkom Myersom. Mali privatni shopping kod Elie Saaba - napisala je Lima i objavila fotografije na kojima su bile Vanja Modrić i Izabel Kovačić. Dan prije ovog druženja Adriana Lima je pokazala kako je uživala na utakmicama Portugala i Južne Koreje te rodnog joj Brazila i Kameruna. Lima je pet godina bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem s kojim ima dvoje djece i često je pratila utakmice bivšeg supruga kao i što je često odlazila na utakmice koje je Brazil igrao na svjetskim prvenstvima u nogometu.
Ona i Jarić su se rastali 2014. godine, a prije godinu dana doznalo se kako je u vezi s producentom Andreom Lemmersom. U veljači ove godine otkrila je da je treći put trudna i ovog rujna je bivša anđelica Victoria's Secreta rodila dječaka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije