Plemići zasluženo slavili

Zrinjski bolji od Posušja, Široki od GOŠK-a

03.02.2021.
u 13:13

Zrinjski je slavio pobjedu na prijateljskoj utakmici protiv Posušja (2:0). Posušje je pokazalo nešto bolju igru u prvom dijelu da bi plemići u nastavku ipak pokazali više te su na kraju zasluženo slavili.      

Prvi gol u 61. minuti zabio je Božić. On su i Vukoja bili uporni u pritiskanju protivnika, Vukoja je oduzeo loptu a Božić je lijepo spremio u mrežu. U 85. minuti odigrana je najljepša akcija. Marušić je lijepo utrčao na bok i odlično poslužio Mašića koji je rutinski zabio za konačnih 2:0     

 

I Nogometaši Širokog Brijega u trećoj pripremnoj utakmici slavili su protiv GOŠK-a iz Gabele rezultatom 3:0.Strijelci u današnjoj utakmici bili su Alen Jurilj iz jedanaesterca u 8. minuti nakon prekršaja na Mateuszu Zachari, Bože Vukoja u 29. minuti iz poluvoleja na asistenciju danas iznimno raspoloženog poljskog napadača, te Josip Majić nakon solo prodora u posljednjoj minuti utakmice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?