ŠTO DALJE?!

Upozorenje liječnika: Đokoviću upitan nastavak karijere

25.01.2018.
u 11:38

- Novak je sigurno tražio mišljenja brojnih doktora i da je operacija bila najbolje rješenje, sigurno da bi na njoj bio prije šest mjeseci

Novak Đoković nastup na Australian Openu završio je u osmini finala porazom 3:0 od Hyeona Chunga. Probleme mu je stvarao lakat, zbog kojeg nije ni igrao šest mjeseci.

Sam Đoković priznao je nakon poraza da ne isključuje operaciju jer ozljeda nije zaliječena.

- Nisam išao na operaciju jer su me svi stručnjaci uvjerili da to nije najbolja opcija za mene. Hoće li to sad biti mogućnost, ne znam. Moram se ponovno konzultirati s liječnicima - rekao je Đoković nakon poraza.

A da je Đokoviću možda upitan i nastavak karijere potvrdio je ugledni australski liječnik Peter Bruckner.

- Tkivo je jako oštećeno. Nije baš lako to oporaviti, jer je to problem koji je nastao zbog konstantnog opterećenja. Postoje nevjerojatno jake sile koje prolaze kroz dvije tetive tijekom top spinova, pa nije čudo da nastane problem - rekao je Bruckner pa dodao:

- Pokušao je Novak bez operacije, ali to očigledno nije dalo rezultate. Iskreno, nisam siguran da bi i operacija pomogla, teško je sada reći. Novak je sigurno tražio mišljenja brojnih doktora i da je operacija bila najbolje rješenje, sigurno da bi na njoj bio prije šest mjeseci.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije