Ozlijedio se

Upitan nastup Messija i 21. studenog u El Clásicu

Barcelona's Lionel Messi grimaces as he lies on the pitch after injuring his left knee during their Spanish first division soccer match against Las Palmas at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, September 26, 2015. REUTERS/Sergio Perez
28.09.2015.
u 06:15

U Barceloni se jučer nitko nije posebno veselio pobjedi nad Las Palmasom (2:1). Šok su doživjeli na Nou Campu kada se Lionel Messi uhvatio za koljeno nakon čega je iznesen s travnjaka već u 10. minuti. Ozlijedio je ligamente lijevog koljena i prve prognoze sugeriraju da će Argentinac s travnjaka izbivati najmanje dva mjeseca, što znači da će propustiti najmanje 12 utakmica. Upitan mu je i nastup na El Clasicu u Madridu 21. studenoga.

Nikad na jednoj utakmici Messi nije ranije zamijenjen. Inače, dvaput je zabio Luis Suarez (25. i 54. minuta), a Neymar je u 67. minuti promašio i jedanaesterac.

Luka i Mateo igrali

Luka Modrić opet je ordinirao Realovim veznim redom, no 'kraljevi' nisu uspjeli slomiti Malagu na Santiago Bernabeu (0:0). Luka je odigrao cijelu utakmicu dok je Mateo Kovačić ušao u 60. minuti umjesto Jesea. Od 77. minute Real je igrao s igračem više jer je Nordin Amrabat zaradio crveni karton. Duje Čop nije ulazio u igru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?